WELKOM BIJ DOMOTHERM

Als gespecialiseerde groothandel in verwarming, sanitair, ventilatie en hernieuwbare energieën volgt Domotherm nauwgezet de markt. Topmerken in bestaande en hernieuwbare technologieën vindt u in ons uitgebreid assortiment. De gekwalificeerde vakman kan rekenen op een team van deskundige verkopers die kwalitatieve en energievriendelijke oplossingen aanbieden bij het ontwerp van installaties voor verwarming, sanitair en ventilatie. Op regelmatige basis worden er cursussen aangeboden waar de installateurs worden opgeleid of bijgeschoold.

Vanuit ons centraal magazijn in Houthalen bevoorraden wij dagelijks de professionele installateurs, die tevens terecht kunnen in onze 6 afhaalmagazijnen. Tevens beschikken wij in Mons over een ruime toonzaal van 1000 m², waar onze toonzaalverkopers deskundig advies verlenen in techniek, design en ontwerp van de badkamer.

Domotherm is lid van de aankoopcentrale Supersanit. Hierdoor beschikken wij over een bijkomende centrale voorraad van produkten in sanitair en verwarming, die aan zeer aantrekkelijke voorwaarden kunnen worden aangeboden

 

 

Lid van